Tip: Op de dag van aankomst vragen wij u uw hond voor 15.00 uur te brengen. Uw hond kan dan eerst nog mee de speelweide op.

In Dierenpension Nuland verblijft uw hond in een natuurrijke en rustige omgeving. Buiten op onze ruime speelweides worden de honden zo veel mogelijk in groepen gehouden, zo goed mogelijk geselecteerd op grootte, leeftijd en sociale eigenschappen. Is uw hond wat minder sociaal dan krijgt hij een eigen speelweide tot zijn beschikking. Twee keer per dag, terwijl onze professionele verzorgers de binnenruimtes schoonmaken, kunnen de honden naar hartenlust buiten ravotten.

Binnen heeft elke hond zijn eigen verblijf, krijgt het zijn voeding en kan er na het buiten spelen gerust worden. Kleine honden of honden uit hetzelfde huishouden kunnen eventueel ook binnen samen gehouden worden. Dag en nacht is er muziek, wat een rustgevende uitwerking heeft en natuurlijk zijn de verblijven in de winter verwarmd.

Op de dag van aankomst vragen wij u uw hond voor 15.00 uur te brengen. Uw hond kan dan eerst mee de speelweide op. Heeft uw hond een eigen mand of kleed dan mag u dit natuurlijk meebrengen. Dit alles maakt hem ook sneller vertrouwd met zijn omgeving. Liever geen rieten of stoffen mand in verband met stuk bijten.

Wij voeren de honden een gemengde brok van Champ. Het voer dat uw hond in ons pension krijgt, is ook bij ons te koop. Indien uw hond een moeilijke eter is of een speciaal dieet volgt, adviseren wij u om uw eigen voer mee te brengen.

Dierenpension Nuland stelt hoge eisen aan de gezondheid van de aan ons toevertrouwde dieren. Daarom is de jaarlijkse enting voor al onze gasten verplicht. Honden dienen daarnaast ook geënt zijn tegen kennelhoest. Het dierenpaspoort moet afgegeven worden als u uw huisdier komt brengen. Gebruikt uw hond medicijnen dan horen wij dat graag. Dit is voor ons natuurlijk geen enkel probleem.