In Dierenpension Nuland verblijft uw kat in een van onze drie kattenverblijven, die voldoen aan de laatste eisen van de wet op de dierenbescherming. Heeft uw kat een eigen mand of kleedje dan mag u dit natuurlijk meebrengen.      

Aan de verblijven zijn 3 ruime buitenverblijven gebouwd waar uw kat (bij mooi weer) kan genieten van het zonnetje. In de winter zijn de verblijven natuurlijk verwarmd. Overdag en 's nachts is er rustgevende muziek.

Uw kat kan de hele dag beschikken over brokjes en vers drinkwater, eenmaal per dag krijgen ze ook blikvoer. Heeft uw kat een speciaal dieet of gebruikt het medicijnen dan horen wij dit graag. Uw kat zal dan apart gehuisvest worden of bij meerdere katten met hetzelfde dieet geplaatst worden zodat hij geen risico loopt het verkeerde voer te eten.

Dierenpension Nuland stelt hoge eisen aan de gezondheid van de aan ons toevertrouwde dieren. Daarom is de jaarlijkse enting voor al onze gasten verplicht. Uiteraard hebben wij directe contacten met een dierenarts, zodat er direct gereageerd kan worden wanneer uw kat iets mankeert.